Caps featured in Trends Top 5000

28/02/2024

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelt de Trends Top 5000 de cijfers van de grootste ondernemingen van het land. Onze CEO Xavier Dewulf aan het woord in Trends Top 5000. Hieronder lees je het volledige artikel:

Caps trendstop5000 d

Met zijn tank- en laadpas biedt Caps een totaaloplossing voor bedrijven en ontzorgt het de fleetmanager in de transitie naar een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Één pas voor alle tank- en laadbeurten

In deze snel evoluerende mobiliteits- en energiemarkt biedt Caps met zijn multibrand tank- en laadpas een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte, zowel bij de keuze voor traditionele brandstoffen als voor alternatieven zoals aardgas of elektriciteit.

“Dankzij onze strategische samenwerking met Allego laden onze klanten in een preferent netwerk aan een extra voordelig tarief zonder roaming kosten. Daarnaast kunnen ze steeds terecht op + 275.000 Europese laadpunten”, verduidelijkt Xavier Dewulf, CEO van G&V Energy Group.

Online platform & Smart Services

Een vernieuwd en revolutionair platform geeft de fleetmanager toegang tot zijn gepersonaliseerd klantenportaal. Je vindt er binnen de 24 uur een duidelijk overzicht van alle tank- en laadbeurten en je behoudt real time controle over je kaarten en budgetten.

Met de APP ‘Caps Energy Finder’ vind je steeds up-to-date alle tank- en laadpunten. EV-rijders kunnen de APP personaliseren aan hun eigen behoefte door te filteren op o.a. wattage of stekker. De tarieven en beschikbaarheid van de laadpalen zijn er eveneens te raadplegen.

“Als servicepartner voor bedrijven geloven wij in het succes van een performant portaal op maat van de klant. Hierbij betrekken we onze klanten ook bij de ontwikkeling van nieuwe toepassingen.”

Laadpaalbeheer office & home

Als (Charge Point Operator) staat Caps in voor de configuratie, het in dienst stellen (onboarden) en de exploitatie van jouw laadinfrastructuur en dit zowel voor office als home laadpunten. Caps koppelt de door jou gekozen tarieven (multi-pricing) en zorgt voor de terugbetaling aan medewerkers.

“We begeleiden onze klant door het volledige traject vanaf onboarding. We helpen met de keuze van de juiste laadinfrastructuur en installateur. In functie van de behoefte informeren we onze klant over duurzame technologieën zoals de integratie van zonnepanelen en batterijtechnologie (loadbalancing). Het zit in ons DNA om klanten van A tot Z te servicen. We zijn adviseurs in fleet energy."